WEDSTRIJDEN

Info en aanmelden

Stadions

Hoe kom ik bij de Arena? Waar zijn de Fankneipes in GE? Waar kan ik parkeren? Hoe ontdek ik de stadions in de Tweede Bundesliga?

Binnenkort lees je alle relevante informatie over de stadions van Schalke 04 en de tegenstanders in de BWE stadionguide.

match oefen02

Bundesliga 2 speelplan

Na een jaar afwezigheid is FC Schalke 04 terug in de Tweede Bundesliga. En wat voor Liga! Met liefst 13 voormalige (Ost-)Deutsche Meister en klassieke affiches tegen 1. FC Kaiserlautern, 1. FC Nürnberg, Hamburger SV, Hertha BSC, 1. FC Magdeburg, Fortuna Düsseldorf en SpVgg Fürth. Met Hansa Rostock, FC St. Pauli en Karlsruher SC wordt het op fangebied een interessant seizoen. Ga hier naar het speelplan>>

DFB-Pokal

Der Pokal hat seine eigene Gesetze – kunnen onze Knappen dit seizoen een nieuw hoofdstuk toevoegen aan de legendarische Pokal-verhalen?

Bekijk hier het speelschema>>

match oefen02

Oefenduels

De missie “Klassenerhalt” verdient een uitmuntende voorbereiding. Schalke 04 doet dat met duels tegen internationale tegenstanders en het vertrouwde trainingskamp in het Oostenrijkse Mittersill.  Bekijk hier het oefenprogramma>>

De wedstrijden in de oefencampagne zijn live te bekijken via het officiële YouTube-kanaal van FC Schalke 04.

BWE is géén voorverkoopadres en verkoopt derhalve géén losse wedstrijdtickets!
Losse wedstrijdtickets koop je via store.schalke04.de