Busreizen

Info en aanmelden

BWE organiseert naar iedere thuiswedstrijd van FC Schalke 04 in de Arena Auf Schalke een busreis vanuit Enschede. De BWE-Expres vertrekt vanaf café De Toekomst. Aanmelden voor de busreizen kan via e-mail en bij het bestuur van BWE. Alle busreizen zijn onder voorbehoud. Actuele informatie over de busreizen lees je hier.

Volgende busreis: zaterdag 20 mei

FC Schalke 04 - Eintracht Frankfurt

Aanmelden: de busreis is uitverkocht

Vertrek:  10.30 uur vanaf café De Toekomst in Enschede.

Info: na de laatste thuiswedstrijd vertrekt de bus volgens goede traditie een uur later richting Enschede. Deelnemers worden geacht hier rkenng mee te houden. Leden van BWE genieten voorrang bij het verdelen van de beschikbare plaatsen.

Inschrijving is geopend voor de volgende busreizen:

Aanmelden: per e-mail aan info@blauundweissenschede.nl

Nordkurve Schalke 01

BWE is géén voorverkoopadres en verkoopt derhalve géén losse wedstrijdtickets!
Losse wedstrijdtickets koop je via store.schalke04.de

prijzen seizoen 2022/2023

busreis met staanplaats    € 40,-

busreis met zitplaats        € 55,-

Deze prijzen gelden voor leden van BWE. Niet-leden zijn van harte welkom en betalen € 5,- extra per persoon.

Voor de busreizen naar de thuisduels tegen FC Bayern en bvb geldt een toeslag van €10 op de zitplaatsen. Gelijk aan de toeslag die Schalke 04 hanteert voor de tickets voor deze wedstrijden.

Aanmelden: per e-mail en bij het fanclubbestuur. Leden van BWE hebben voorrang bij het toewijzen van de plaatsen in de bus BIJ TIJDIGE AANMELDING. De betaling dient uiterlijk een dag voor vertrek binnen te zijn bij de fanclub.

BWE bus 01

Route naar café De Toekomst

Het café staat halverwege de Toekomststraat, een zijstraat van de Hengelosestraat.

Vanuit Hengelo: in Enschede (vanaf “Assinkhof”) de eerste straat rechts (Toekomststraat).

Vanaf A35: afslag “Enschede-west / Crematorium”, dan richting Enschede. Na ca. 2 km binnen de stadsgrens bij het eerste  stoplicht links, bij het volgende stoplicht rechts, bij volgende stoplicht links, rij dan onder het spoor door. Na het tankstation de haakse bocht naar links volgen. De Toekomststraat is de eerste straat rechts. Café De Toekomst halverwege de straat aan de linkerkant.

Openbaar vervoer:vanaf NS-station Enschede Centraal buslijn 1 (Universiteit), halte Pijlhovestraat. Loop in de rijrichting en ga na 100 meter rechts de Toekomststraat in.

Vanaf station NS-Hengelo: alle buslijnen naar Enschede, uitstappen halte Alleeweg. Teruglopen richting Hengelo, de tweede straat links is de Toekomststraat.

Voor meer informatie: café De Toekomst op Facebook.