BWE Nieuws
Activiteiten
Lid worden
Fanshop
On Tour
Busreizen
FC Schalke 04 Wedstrijden
Stadions

Fanzine B&W Info
Links
Contact


FC TWENTE - FC SCHALKE 04 (di. 23 juli, 19.00 uur)

gepost: 22/07/2019

"SCHALKE TAG" IN ENSCHEDE!
Onze Knappen spelen disndag 23 juli in de Grolsch Veste tegen FC Twente. Vanwege de jarenlange innige vriendschap tussen de supporters van beide clubs een bijzonder duel. En zeker voor Blau und Weiss Enschede dat onze königsblaue voetbalhelden mag verwelkomen in de eigen stad.

Café de Toekomst:
BWE'ers en andere S04-fans zijn vanaf 17.00 uur van harte welkom in ons stamcafé De Toekomst (Toekomststraat 48, Enschede), dat speciaal voor deze wedstrijd de deuren opent.

Ticketinfo:
ruim 2.100 S04-fans hebben inmiddels een ticket aangeschaft voor de uitvakken op de korte zijde aan de overzijde van Vak-P (vakken 120 t/m 125). Daaronder is een respectabel aantal BWE-leden. Indien nog beschikbaar zijn tickets voor de S04-vakken verkrijgbaar aan de dagkassa.

Tickets overige vakken zijn verkrijgbaar via kaartverkoop.fctwente.nl en de receptie van De Grolsch Veste. Seizoenkaarthouders en Premium Seat-houders van FC Twente hebben korting op de kaarten. De eerste ring is reeds volledig uitverkocht.

Fanparty Vak-P:
Vak-P organiseert voor de thuiswedstrijd tegen Schalke een ouderwetse homeless party op een vertrouwde locatie! Voor het home loopt een fanparty met de welbekende beats en ijskoud bier. De weersvooruitzichten zijn goed en onze Duitse vrienden van Schalke komen ook massaal, dus de juiste omstandigheden voor een mooi feestje!
NB: de opbrengsten zijn voor FC Twente om de absurde boete van €7.500 voor het betreden van het speelveld na afloop van de kampioenswedstrijd te betalen.

Live op TV:
voor de vakantiegangers en thuisblijvers zendt Fox sports de wedstrijd live uit. De wedstrijd is eveneens live te zien via de website van FC Schalke 04. Wel even inloggen of gratis registreren.

 

<< terug naar nieuwsoverzicht